One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Saya takde idea nak bubuh apa kat tab atas nih..ada cadangan?

haihhh...
rumah baru lagi..
nampak sangat cikgu ain nih takde keja
u'ols ade keje kosong??
ehehe

cikgu sedang bizi juga sebenarnya
makcit saya kawen hari Sabtu, 16 Ogos ini
bunga telur dan semua ole2 untuk tetamu, dikerjakan (dibantu) oleh saya dan sifu (emak)
nak amik gambar sepam dua
tempek kat sini sebagai bukti
ehehe

tapi toksah ler..
korang percaya kat cikgu kan..
KANNN?
ehehee

mood jiwang2 mamai melanda dunia saya
konvo hujung minggu ni
takleh la saya nak catwalk kat majlis makcit saya tuh
uhuhu

tapi takpa.. bunga telur i ada
wakil cikgu
ahaha

Selamat berCuti kat students semua
Jangan nakal2 ya..
Dan selamat mengawan kat cikgu2 semua
ups. yang sudah kawen saja okep
ahahah
(cikgu jawe la yang ngajo saya nih)


9 footstep(s):

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

letak link blog saye... pastu mesti timbul banyak khabar angin dan desas desus mengatakan yang kite ada skandal... lalu kita berdua cuba nafikannya namun semakin lama semakin terdetik untuk cuba me'real'kan skandal tersebut...

maka, cadangan saya tadi utk awak letakkan tab link ke blog saye adalah amat wajar...

cikgu jawe said...

wahahaha! pandai2 aje kata aku ngajor awak ye. kang timbul skandal kang. hehe

ops!. sabtu ni aku cdg nk gi upsi. nk tgk korang konvo. hehe

Si Kachak Suparjo said...

Si Ajai makin pandai berkata2. Ko bertapa kat mn dedu?

ha ha.

Err, makchik nak kawen ke, atau che'gu sndri yg nak kawen?

Aku cadangkan che'gu letak cHreT. Ada berani?

Penoreh Getah said...

selamat bercuti yer cikgu ain..

nur'ain said...

ajai,
saye akan cuba sedaya upaya untuk pertimbangkan cdgn itu. ahahah

cikgu jawe,
ekekeke. memang cikgu yang ngajo saye pon :p

sy utm la cekgu...busuk lew..

suparjo,
saye cuma men cHreT! di jamban.
ahahah

penoreh getah,
time kasey..^_^ cuti-cuti mesia jom

saudagar gaRAM.. said...

selamat ke TANAH SELATAN..

Superb GURU BaniHassim said...

kalau tangan tu dah gatal, bende yg tak perlu buat pon rajin nak buat kan??

ni template baru le ek?? kat atas tu maybe bleh letak banner yang same lebih kurg saiz ngan header, maybe ade fancy font tagline blog cikgu...

eg: bismillah...dengan nama Allah..

atau, mulai dengan bismillah..

atau, bismillah...

atau, takyah letak ape2...hehe...
biar je "togel"...huhu

CAHAYA MATA said...

selamat berkonvo dik 'ain..

ambik gambar bnyk2 pastu paste kt dlm blog ni ehh..

akak pun akan menghadiri konvo adik hujung minggu ni..di UTHM.. :-)

p/s : cikgu jawe ajar bab-bab "mengawan" ehh..? isykkk...

cikgu jawe said...

hahahaha! cik cahayamata nak kena rotan nih. hehe