One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

The Song of Ocean Traveler







Connection and Relationship are different..
People create connection anytime they want..
Relationship can only build and grow by time..
So, if there is the One..
Either it's a rainy or a beautiful day..
It's important to be there, together sharing moments..
Because a true relationship can only be build and grow by time Blush


** Sebenarnya saya tak gemar letak video cenggini. Lambat die nak load abis. Cian kat korang kan. hihi. Tapi disebabkan esok dan lusa cuti, saya bajet u'ols sudi menanti. hikhik. memang betul, hanya yang setia sudi menanti.. StickingOutTongue

** Ini adalah video sedutan dari drama korea Coffee Prince #1 Shop. Motif letak kat sini? Tujuan saya adalah supaya tetamu2 saya berfikir dan meneka apakah motif sebenar entry saya kali ni. Boleh?? Grin

** Meh la nak cayang cket Kiss ahaks!

** Selamat berhujung minggu semua...! Smile


6 footstep(s):

CAHAYA MATA said...

mari minum Coffee...!!

hikk..hikk...

selamat berhujung minggu dik 'ain chomel.. (^,^)

cikgu jawe said...

masa bercinta, nyanyi kt nset pun jd pengubat rindu. dh kawen, kalau buat cam tuh, kata buang tebiat tua tak sedar diri!. hahaha!

nur'ain said...

kak ain,
tak ske kopi. ahaks :D
minum milo anda jd sehat dan kuat!

ekekekek.

selamat bcuti jgk kak....^_^

cj,
hekhekhek. cj, cube la skali sekala nyanyi tuk akak. nasyid ke. rock pon masyuk gak. ahaks.

BaYu SenJa said...

salam perpaduan.
Tumpang lalu menjenguk :)

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

salam penuh padu...

saya memang tak sudi menanti...

adakah itu bermakna saya tak setia?

nur'ain said...

bayu senja,
salam..^_^
time kasih. Datanglh jenguk berkali2..
hikhik

ajai,
^_^