One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Wahhh!




Kini boleh berblog terus dari henponku
Aplikasi yang ada dalam henpon Soni Eriksen

Sebenarnya saya excited! ihik (jangan kata saya jakun)
Alhamdulillah. Boleh la saya teruskan bercerita kat sini :D

10 footstep(s):

runescape money said...

cool blog

Indrasakty said...

Oh, akhirya Blogger berjaya memujuknya kembali.

cikgu jawe said...

yay! seronok tgk ain dh kembali. :) cikgu tak elok ponteng2 selalu tau. nanti anak murid lari kelas. hehe

nur'ain said...

hehe. adakah saya mengada-ngada? he he

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

err... saya dah lame pakai opera mini. purata sehari singgit. kadang2 lebih... kadang2 bile emergency topup dah abeh, semata-mata disebabkan gile main tenet...

cik ain tak mengada-ngada, cuma mungkin suka mengada-ngadakan cerita...

lalala tu bulan!

nur'ain lǝɯoɔ said...

dude, mobile blogger dan opera mini itu samakah?

ada saya tanya dah lama awak pakai opera mini?

saudara tak suka mengada-ngadakan ceritakah?

puterikurekure said...

jelesnye...

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

ekk? marah rupenye... tak pasan lak...

sori...

maksud saya, mengada-ngadakan cerita tu maksudnya suke bercerita.

sebab kalo org pendiam dan tak banyak idea menulis, biasanya dorang susah nak buat blog.

maybe sekadar myspace atau friendster je.

sori lagi sekali kalo buat awak salah paham ngan saya.

Yang Hatinya Keras,

Ajai a.k.a Roy

nanonano said...

kite da lame nk try
tp tatao
tulun ajarrrrrrrrrr..

jacker said...

fendi bag
fendi hand bag
fendi spy bag
fendi bags
dolce gabbana