One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Pendek 2

Semalam ke sekolah. Mengawasi exam PTD. Banyak kesilapan yang saya buat. Nasib baik bos tak marah. huhu. Saya jadi tertanya-tanya, saya ni dilahirkan jadi cikgu ke? Macam tak sesuai aje. Nak jadik suri rumah sepenuh masa aje lah.

Habis exam saya betenet di rumah, Penyelaras ICT dan Guru Data, dua-duanya rating tertinggi mengalami stress. wuhuuuu...! Doa moga dimudahkan aja. Tak boleh nak fikir negatif. I can do it.
huhhuh

Waktu letih gini biasalah, negatif aje pikiran. haih.

7 footstep(s):

cikgu jawe said...

blh je kan nk jadi surirumah full time. tp kena dpt suami yg mampu tanggung dgn duit dia sepenuhnya.

aku kalau byk duit, pun akan suruh isteri aku berenti keje. hehe

tpkan, sbhgn org laki skrg, makin kaya makin byk duit makin tambah bini. huhu

so, elok ko keje le. sbg persediaan masa depan.

:)

nur'ain said...

ok cikgu. thanks :)

13may said...

ko tido ajer bebyk...mesti hilang stress :D

ChaiReeL AziZee said...

haha...dude..kamoo itu mane sesuai jadi suri rumah..kang suruh masak..bertenet plak keje nyer..abis la..bek keje je dulu..lgpun jadi cikgu ni mulia..mendidik bakal2 segala bakal...hehe...

CAHAYA MATA said...

emm.. stress..??
jom ikut akak menyanyi-nyanyi sambil menari-nari di awan biru..

hahahahaaa... ;-p

cikgu jawe said...

waaaa! cik cahayamata baik le hari nih. kekekekeke

nur'ain said...

may - hehe. kalo tak hilang gak siapla may.

zizee - ekekeke. sempat ngutuk lak tu. siut jep.

kak cahaya mata - hehe bagus jgk tu. tp nnt awan biru pun jadik mendung :))

cj - kak ain mmg baik pon :p