One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Suam-suam kuku


Wah masih gelap. Gambar ni saya ambil masa nak ke sekolah pagi tadi. Ye lah. Selalunya saya keluar rumah jam 8 pagi. Langit sudah cerah. Tapi hari ni ada program larian di sekolah. Jadi sebab tu keluar awal. Udara awal pagi betul-betul segarkan badan dan mood saya. Terasa nak berjogging pun ada. Silap hari bulan, saya ikut lari dengan budak-budak pula. Hehe.

Blog ni sudah tukar alamat url. Petang tadi saya gatal-gatal tukar, kemudian bila nak tukar kepada nama asal, dah tak boleh. Siapa yang rembat saya pun tak tau. Ada yang minat ke. Pelik juga saya. Redha aja lah. Letih yang pagi tadi belum hilang. Malas pula nak melayan yang remeh-remeh ini. Segala kesulitan di pihak kalian amat saya kesali. huhu.

Masih ada yang kecik hati dengan saya kah? Maafkan saya ye. Mungkin saya tersalah kata, mengguris perasaan. Percayalah saya bukan sengaja. Saya tak pandai memujuk. Saya memang jahat :(

5 footstep(s):

cikgu jawe said...

yay! 1st lg mcm biasa. ahak.. :))

nk url lama. bayorr singgit. kekekekeke

cikgu jawe said...

org tukar blog biru. dia nk biru gak. :))

nur'ain said...

Hehe cj. Biru jgk sbb nk pujuk cj majuk la ni.

CJ said...

salam.. hai cahaya mata :)

eerr.. ok, aku terpana. hehe

nanonano said...

comeynyeeeerrr umah baru dieee...