One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Editing

Wahhh. Tengok la layout blog saya nih.
Nampak sangat le layout pinjam. ekekekekeke.

Saya sedang dalam mood untuk tukar template.
Masih belum ketemu lagi dong..

Nak reka senirik, takut tak siap-siap lak kang :))
Ini amik kat tempat biasa. btemplates.com.

Template ni cantik. Bunga-bunga lak tuh. Burung pun ada!
Tapi saya terasa kurang sesuai pulak dengan saya dan gaya tulisan saya.

Sebab saya dan tulisan saya ala-ala orang tua gitu.
Eh bukan tua. Tapi oldies. :))

Oh ye. Seluar kecik pun ada! kehkehkeh


4 footstep(s):

cikgu jawe said...

salam cikgu ain. :)

teruskan menulis ain. masih ada yg sudi baca blog awak. CM tu pembaca tegar. kalau awk berenti dia blh demam. muahahahaha!

nur'ain said...

hehe. ini diary saye cj..
saye tak pandai cerita kat orang, tapi kat sini saya bleh bercerita macam-macam! ^_^

CAHAYA MATA said...

cantik..cantik..
akak pun suka.. comel..!! :-p

akak nak gi Langkawi ni..5 hari..akak akan RINDUkan blog dik'ain..sampai termimpi-mimpi..huhuhuuu...

CJ pun pembaca tegar blog ni.. (ngaku je CJ..) hehehe... :))

nur'ain said...

hehe. bawak lah saya sekali gi langkawi.

CJ ngan CM, dua-dua pon saya sayang. Terima kasih..^_^