One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Hey !

Dalam dua minggu ni, hati saya teringin betul nak sambung master.
Minda saya jadi segar, muda remaja. eheheh. 
Saya dah survey beberapa tempat.
Doakan hati saya mantap ye :)


Hujung minggu ni member bertunang. Kelantan.
Korang tahulah bagai nak rak saya teringin nak pi.
Tapi macam biasa, saya cuma boleh berangan :D


Masa demam hari tu, berat saya turun 4 kg.
Sekarang selera makan dah pulih.
Saya optimis berat akan naik semula 4 kg.
Tunggu aja :))

 
oh ye. Hujung minggu ni saya kerja!
Bila la dapat berjoli nih.
hahaha


Kalaulah Gunung Everest kat belakang umah.
Malam ni juga saya naik.
Hey ! Saya nak sesuatu yang baru!

6 footstep(s):

cikgu jawe said...

aku dh lama bercadang nk ambil master. sejak abes ijazah dulu. tp angan2 jek. haha!

harap2 aku dpt ambil master thn dpn. angan2 lg. huhu

kita ambil sama nak tak?. upsi?. hihi..

CAHAYA MATA said...

dik'ain..
windu terubat tgk gambar gadis cantik sebelah pokok orkid tu..hehehe.. sweet.. (^.^)

nak sambung master..? TAHNIAH kerana punya azam utk sambung belajar..insyaAllah, semoga Allah buka kan jalan..

tapiiii..sila lah jangan sambung study dgn CJ.. confirm dik'ain tak leh nak study nanti...hehehehe...

cikgu jawe said...

aah le. rindu gua pun terubat. kekekekeke

kawan yg baik akan study sama2 kan dik'ain. :))

CAHAYA MATA said...

dik'ain..
rindu CJ tu ada makna tu..ehemm ehemm.. bahaya bagi CJ tgk gambar tu..hehehe..

cikgu jawe tiba2 semangat nak balajar sama2 ekk.. aduhhss..!!

nur'ain said...

huhu adoiyyaii!

cj ngan cm nih takleh jumpa. macam laki bini.

ekekekekek

cikgu jawe said...

woohooo, aku nafikan sekeras-kerasnya. haha..