One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Gaji. Sale. Shopping?






Kasut seorang cikgu mudah rosak. Lagi-lagi yang tumit tinggi.
Mahal ke. Murah ke. Sama je. Mesti beli banyak-banyak. Lagi-lagi tengah sale.
Ingat nak tambah lagi. Tapi mak larang :D
Nanti awal bulan dah pokai. "Sape nak tanggung kau?"
kehkeh.


Tapi, nak pakai kasut tajam pun kena tunggu lepas dua minggu.
Nanti orang kata, shopping sakan lepas dapat gaji.
Budak-budak pun tegur. heheheh.
Malu le ai. tamo tamo.


................................................


Saya sedang memerhati,
insan-insan hanyut,
atau hampir hanyut.

Saya tahu saya mesti bantu.
Tapi saya kering idea.
Kadang-kadang kurang kudrat.

Saya sayang budak-budak itu.
Tuhan, ilhamkan saya.
Mak, tolong saya.


............................................

Sekarang kat sekolah-sekolah adalah musim PEMANTAUAN.
Nazir. PPD. Pengetua. DLL.
Dengar je dah tegak bulu roma.
Tak suka ai.

Jadi sekarang sibuk memunggah fail SPBT.
Bukan nak tunjuk rajin, tapi cuma nak tolong.
Tertonggeng-tonggeng gak dibuatnya.
Buruk benau la ekau :))

ICTL saya dah anak tirikan.
Macam boring. Putus harap. Malas.
Cian penyelaras saya.
Cian budak-budak saya.
Ampun mem.
Budak.



**Layan LOV3 SToRY dari Taylor Swift


3 footstep(s):

CAHAYA MATA said...

yang warna brown gold tu chanteqqq..!! hehehehe..

akak tak pakai kasut tinggi-tinggi walaupun akak tidak tinggi.. huhuhuu.. ;-p

nanonano said...

lawooooooo..
tp sayep kene bercuti dr memakai heel slama hampir 1 taun,
huwaaaaaaaaa :(

:p

nur'ain said...

kak CM > kak. nnt kite deting kt ym lagi ye. td tergendala. huhu.

nano > org mengandung duk diam-diam ye. hehehe. Congrats nano :D