One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

isk !

Hari tu memang hari yang mendebarkannn. Saya kene pi amik result. Kali pertama dalam hidup. sepanjang yang saya ingat, rasa berdebar nak amik result. Tak tipu..saya rasa ngeri nak tengok apa kesudahannya untuk sem lepas.

Tapi kaki melangkah jugak ke opis fakulti..
Sampai sana saya tengok ramai kawan2 dah pegang slip result masing2..
Macam2 reaksi ada.
Saya beratur..

Sampai giliran saya..
Amik slip..
Bukak slip..
Tengok slip tapi mata masih kabur..
Bile dah jelas..

WaRgHHHh......!! [dalam hati]

1.29??????

Makkk...

Begenang air mata saya....isk..
Perasaan waktu tu becampur baur..
Sedih, hampa, terkilan, malu, takut..

Saya rasa saya tumbang waktu tu..

...

bile terjaga,
"Kak ain..bangun..subuh.."

Saya melompat bangun!

Fuhh....saya mimpi.

Tapi saya masih risau..
dah 3 kali mimpi buruk ni mengganggu saya membuta..

isk!

15 footstep(s):

cikgu jawe said...

he3.. awak rindu sapa eh? rindu pendaftar fakulti yg nak bagi result exam awak ye..

nur'ain said...

hehe lebih kurang cmtu la cikgu..

p/s: saya bakal cikgu gak i'Allah..^_^

Nashrex said...

hoho.. mimpi rupanya..

Salam kenal~

cikgu jawe said...

ha..haa.. mga2 awak dpt posting sama sekolah dgn aku. senang aku nak buli. :)

nur'ain said...

nashrex ~ tu laa..seb baik cuma mimpi .
salam kenal gaks^_~

cikgu jawe ~ buli saya? takut cikgu yang kena buli nanti. hahhah

adik(",) said...

kak ain..congratulation!!!
jgn takut2 lg ok??
skang ni ai yg berdebar2
huuuu~
doakan ai...
ta~

kak ain comot ^..^ said...

hehe...ain tk tkut dahh..
bsyukur rezeki yg dapat btul tk..=)
ape pon, sebenarnya ain dah psg azam baru! huhuh. dh akhir sem bru nk pasang azam. tp tk kire la kann...hehe.

Aiza pun gudluck okeh! ape pun result yg kuar, sabar, tabah dan bersyukur okeyy. hehe tak sabo gak ni nk tgok result hang

tyrexia said...

ain x cuci kaki sebelum tidor nih.
*larikkk

kurekuredalamperahu said...

pernah mimpi yang serupa.tapi pointer lagi rendah.0.99 jek. teruk kan?

nasib baik mimpi je. fuh!

palie said...

salam awk... saye dah add link blog awk.. nice to know u...

- G O R O - said...

Zaman saya dulu result dah boleh check online jer.

Semoga mendapat keputusan yang baik.

nanonano said...

haiyark !
harap2 dpt 9.1 la..
err..ade ke?? huhuhuhuhu :p

comey lagu ni kn? kn? kn?
cam kite.
err...

viruspadu said...

ngeri wooo kalu mimpi dpt result gitu, mau pitam dibuatnya...

lepas ni mimpi la dpt 4 flet kan...

baru indah sikit

13may said...

Wishing you a happy and prosperous new year..

nur'ain said...

Tyrexia ~ hmm....bukan takat cuci kaki jek. sume sudahh.. hehe

kurekure ~ tu ahh...ape tah mimpi cmtu..4 flat + + tu tkpe gak dlm mimpi pun. he3

palie ~ salam gaks ^_~ yeayy....tmbh lg membe i..hehe

-goro- ~ ni lgi satu kes, tatau nape mimpi g amik result jauh2. huhu.

okep. i'Allah.tenkiu^_^

nanonano ~ lagu nih mmg tuk org comey2 jer...hehe

viruspadu ~ hehe. Mau tk bgun tido kalau dapat mimpi cmtuh. hahhah

13may ~ Wish to you too...^_^