One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

^_^

Salam Khamis! Wahh....ade yang rindu entry saya ya ;D

Ni nak cerita, saya baru je lepas present projek akhir sarjana muda saya. heheheh.

gembira ni bukan sebab apa, tapi gumbira sebab baru je lepaskan kekalutan dalam kepala. heheheh gelak lagi.

Alhamdulillah......setel satu perkara ^_^

Saya dinilai dua orang pensyarah yang baik budiman, meh saya kenalkan, Dr.Jamalludin bin Harun dan En. Nihra Haruzuan bin Mohd.Said.

Saya puji derang sebab derang buat muka comel jek masa saya tengah bergelora perut kat depan nun. hekhek.

Banyak jugak komen dan cadangan penambahbaikkan yang perlu saya buat..antaranya:

Apasal kaler background web awak hitam jek? Awak black metal ke hape? (hehe. hitam itu menawan...nak jek jawab camtu)

Apasal awak asyik gelak jek. Ikut pengalaman saya, orang gelak ni maksudnya kelentong. (huhuhh sampai ati Dr cakap saya kelentong. Ini lah masalah terberat saya..memang suke sangat gelak tak pasal-pasal..)

dan banyak lagi..pasal teori la yang paling banyak ditegur. Derang kata teori yang saya gunakan bagus, tapi saya kureng berikan sokongan yang betul-betul kukuh dan stabil! hukhuk.
(Lagi kelemahan saya..tak pandai nak membantah dan menjawab..bukan saya tak tahu, saya memang suka membaca tau..lagi-lagi mende2 macam ni, tapi apekan daya.. takpe...sat lagi saya sumbat semua dalam last report! hehe)

Tapi saya akui semua perkara yang dikomen perlu diperbaiki. Time kasey kepada pensyarah penyelia saya juga...mmuahhh2 kepada Pn.Azean binti Atan. Pasni saya gi jumpa puan. nak mengadu huhu.

Isnin ni saya dan rakan-rakan akan hadapi final exam pula...kawan-kawan semua, doakan yep. Semoga kalian semua juga dirahmati dan diberkati Dia..^_^

3 footstep(s):

faisal said...

slm ain, waa, present projek sarjana mud aye,hehe..teringatla dulu masa present camtu,hehe..lecturer garang giler,huhu..rase nak terkucilpun ada..dahla in english,hehe..

nur'ain said...

tu la..saya ni pun hari tu risau tak betempat..tp lecturer UTM skang ni memang cool2 abes. hehe. Derang ni macam sambal ikan bilis. Pedas, tapi manis.. hehe.

puterikurekure said...

ain, cakap je awak tu pengikut black metal hardcore..
hahahaha!
but your prof memang cute. kalau kite la, dah tak rasa rama2 dalam perut tu..cuma rasa senang hati saje.
:)