One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

konvo

eve :: suria :: liza :: ain :: yuni

eve :: syida :: liza :: suria :: yuni

eheheheh. Gambar kicik dan blur StickingOutTongue
Di atas adalah pict posing lepas dapat baju.
Takleh bubuh banyak2 kat sini.
Pengsan korang nak tunggu nanti Grin

Gamba posing konvo akan menyusul kemudian..

Perasaan saya sewaktu konvo: Terharu yang amat dan bangga cket2. ehehe.
Perasaan saya setelah konvo: Rasa kehilangan. isk.. Sungguh speechless (oh..)


hapdet: Lihat foto tembam saya di Facebook. Saya tepek satu di sini. Maap ye kalau slow
Pirate

15 footstep(s):

cikgu jawe said...

tahniah bakal2 cikgu semua.

mana gambar awak ain?

suparjo said...

Tahniah che'gu.

nordee said...

alahai...rindunya UTM...kerana Tuhan Untuk Manusia..saya konvo tahun 2001..sedar tak sedar dah 7 tahun dah..TAHNIAH...semoga menjadi guru cemerlang

çikolata said...

esselamu aleyküm ve rahmetullah

nur'ain said...

cikgu jawe,
Time kasih. Kami budak hingusan baru belajar. Sila beri tunjuk ajar..:D

suparjo,
Time kasih daun keladi :D

nordee,
aduh..saya pun mula rindu UTM :D

çikolata,
wa'alaikumussalam warahmatullahi wabarakatuh..! :D

cikgu jawe said...

waaaaa! byk lawa le itu cikgu 'tembam'.

sungguh ni!. hek hek

nur'ain said...

cikgu jawe, cikgu tu memang tembam. ekekeke

Penoreh Getah said...

takniah

saudagar gaRAM.. said...

dapat tak bunga yang gua bagi?

hahahahhaha...

nur'ain said...

penoreh getah,
Terima kasih..^_^

saudagar garam,
err..belom. Masih menunggu ;p

Superb GURU BaniHassim said...
This comment has been removed by the author.
Superb GURU BaniHassim said...

Happy Convo...Susah senang dunia sebenar bakal ditempuhi tak lame lagi...

dihamameha said...

Salam perkenalan...

Congratz for ur convocation.
Adik lelaki saya pun convo kat UTM baru-baru ni.
Pas convo baru kita rasa betapa indahnya study!... so apa lagi, sambungla ke peringkat seterusnya!

CAHAYA MATA said...

TAHNIAH sekali lagi sebab dh konvo..bergambar dpn logo UTM yg besar tu..hehehe...

sweet memories yupp..!!

nur'ain said...

cikgu bani hassim,
hmm...betul. saya sedang lihat itu dari persepsi positif :D

dihamameha,
Salam ukhuwah! ^_^
I'ALLAH plan itu ada. Teringin nak naik stage sekali lagi. interprem u. heheh

kak cahaya,
Salam kak..sihat..? ^_^
memori itu memang sangat manis. Tapi selalunya memori manis cepat dilupakan..