One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Lari Dari Umah!

Minggu ni si 'ain layan otak gile tengok citer korea.

Di sebabkan banyak sangat pilihan, saya kena fokus. Maksud saya, fokus pada cerita bentuk yang macam mana saya nak tonton.

Di sebabkan mood che'gu yang agak tunggang langgang minggu ni, oleh itu saya pilih cerita dengan genre 'comedy and romance'. Cari juga cerita seram..tapi takde pulak kat web tu. Takpe. Bagus jugak tu. Nanti ada pulak yang takut nak g toilet malam.

Saya tak mahu lihat cerita yang penuh dengan unsur-unsur dengki dan juga unsur-unsur lawak meng*ng yang keterlaluan.

Dalam banyak-banyak cerita yang masuk list saya itu, ada di antaranya saya sudah khatam beberapa kali..tapi bila cerita itu saya bajet bagus, saya memang tak segan silu nak layan berkali-kali..

hm....oke. Kat sini saya saje nak promot satu laman web yang jadi tempat saya menginap beberapa hari nih. (Untuk pacit ram: Ye, memang saya tak dibayar pape..cepat ler tuka celcom. i mencik la meks*s nih..ahahaha)

Berbalik ke pangkal jalan. Ini web nyer.. kalo tak malu klik ler sini.

p/s: tajuk entry takde kaitan.. dengan saya ataupun anda semua.. ahahah

:puteh_16:

4 footstep(s):

saudagar gaRAM.. said...

baik..

gua cuba satu..
lu tlg relomen satu cerita kat gua..



terus gua mau download..

ad3ck said...

jom layaaaaaan!
hehe. salam kenai.

cikgu jawe said...

owh! che'gu byk nakal haa. ingat betul2 mau lari dari rumah. sekali cerita korea.

ops.. aku tak minat cerita korea. tak minat juga buletin utama sejak akhir2 nih. hehe

cuma minat layan cerita wonder pets.. wahahaha!

nur'ain said...

saudagar garam,
hmmm rekomen?
no komeng! ahahah

ad3ck,
salam kenalan wak. layan jgn tak layannn. ehehe.

cikgu jawe,
Buletin Utama tu hape. ahahah.

wonder pets? ni mesti pembawakkan anak2 cikgu nih.. wonder pets, wonder pets, kami dah datang. ahahah.