One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

mabuk laut~



cakKk!!!!


ekekekekek


apahal la pulak minah ni


ini adalah simptom2 mengong


oh ye. Kenapa bila saya pandai memasak, suka hati melabelkan saya dah sesuai ntuk kawin. Hape yang tak pandai masak tu tak seswai nak kawen ke?

oh ye. Kenapa bila saya kata 'ngok', saya dikatakan tak sopan. Salah ke bila saya maksudkannya untuk orang yang memang ngok?

oh ye. Salah ke saya bersifat keanak-anak kan. Nak sangat ke tengok saya series. Jangan dekat kalau tak suka.

oh ye. Berat sangat ke mulut nak terus terang dengan saya. Saya bukan ngek sangat nak paham bahasa orang.

oh ye. Kalau niat cuma mahu test market, blah jauh-jauh dari saya. Simpan semua untuk bini hang.


** Sendiri mau ingat. Dont play-play wif me Pirate

**Apasal hangin je pagi2 ni? Mungkin nak datang bulan. Terima saya seadanya wokay.

2 footstep(s):

puterikurekure said...

kite skang ni kuat makan.
mungkin reason yang sama gak kot.
hehehe~

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

garang mak!

test market? wakakaka, ni yg paling tak tahan nak gelak neh...

ain ngok ngek, biaq pi laa kate org nun... huhu...

rasenye yg bg nasehat2 camtu kat awak mebi perrrasan yg dorang dah knal awak kot?

mebi...