One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

my feel...?




Cuti-cuti sekolah macam ni, duduk di rumah agak menyesakkan dada. huhhuh.
Malam tadi, lepas tengah malam, baru saya mula menanda paper test budak-budak.
Cuaca sejuk. Dingin selepas hujan.

Sambil saya berguling-guling kerana berasap dengan jawapan budak
DJ radio Muzik fm yang temankan malam saya.
Syok juga.. Layan segmen tengah malam.

Topik malam tadi, "Perkara-perkara pelik yang dilakukan sewaktu bercinta" ..

Macam-macam panggilan dan sms yang saya dengar..
Kebanyakkan lelaki pulak tu. keh keh kelakar pon ada dengar pengalaman orang.
Baru saya tau lelaki pun ada anak patung untuk dipeluk waktu mabuk bercinta. ngehehee.

Saya teringat kisah saya waktu bercinta monyet dulu. Haih namanya pun cinta monyet.
Bergayut ajalah. Bukan cakap apapun. Bila saya ingat-ingat semula terasa membazir betol!
Kalau dapat kumpul, Honda Jazz pon lepas agaknye. huh.

Sekarang itu bukan zaman saya lagi. Umur dah banyak ni weihhh. Masuk 24. huhu.
Sekarang saya memburu lelaki lelaki gentleman yang mahu berjumpa mak ayah dan keluarga saya.
Hehheh..

Seseorang yang sudi berkongsi aktivitinya dengan saya
Yang serius dan ikhlas menerima saya seadanya
Yang selalu rela dicemburui olah saya
Tak mahu yang romantik, risau memanjang pulak saya nanti
Tak mahu juga yang kayu, tak ceria pula hidup saya nanti


ngeh ngeh ngeh ini bukan cerewet
Laksamana Sunan tu target saya
Perfect!

wahahahah! tak kawin la ngkau ain ;)

9 footstep(s):

cikgu jawe said...

kalau tgh hangat bercinta mmg byk benda pelik dn luar akal akan dilakukan. bila ingat blk, baru le tepuk dahi mcmana blh buat benda2 pelik tu semua.

setuju dgn awk ain. ciri2 lelaki yg awk mahukan tu. org yg serius akan berusaha utk memiliki awk, bkn singgah sebentar sementara mendapatkan yg lain.

jumpa mak bapa awk tu sgt bagus. baru tahu betapa bersungguhnya dia. moga2 awk akan temui lelaki spt itu.

awk letak byk syarat eh. isk, kalau dh dpt, tau le org lelaki tu nk protect awk camna. x pyh nk cari mcm laksamana sunan. silap2 perangai mcm raja mendeliar. lg teruk!

nur'ain said...

hehheh.. seriusnye cj..

hikhik

cikgu jawe said...

eerr... dh terbiasa cj yg sempoi ye. sesekali serius apa slhnya kan. hehe

puterikurekure said...

masa akak bercinta ngan alang dulu, memang tak banyak guna kredit pon. sebulan rm30 je. memang jimat.

mungkin sebab masing2 dah matang kot. so, baik guna sms. ringkas, mudah, straight to the point. 1 sms=1 sen je. hehehe.

nur'ain said...

cj - hehehe. seriusnye.. hikhik

puteri - jimatnyeeee! tp dulu pkwe kite duk jauh je. tak dengar suara leh sasau. haha

CAHAYA MATA said...

emm..
nak komen apa ekk..?

jap nak pikir.. (-.-)

emmm..komen akak sama mcm CJ laa.. ekekk ekekkk...

tak salah memilih lelaki yg PERFECT.. kerana kita lebih kenal siapa diri kita yg sebenar..mencari yg SEMPURNA utk menyempurnakan hidup kita..kann..kann..

Indrasakty said...

Kalau tak dengar suara boleh sasau, boleh record dan dengar ulang-ulang.

Ehem, suara saya pun boleh tahan sedap (orang kata).

nur'ain said...

kak CM - uik. akak ngan CJ sehati sejiwa lah. hikhik.

ampunnn~

indraskty - sedap cam mcD ke. hehe

CAHAYA MATA said...

aipp..aipp..dik'ain jgn nak tukar subject dan objek ehh..

spekulasi dik'ain dgn CJ belum terungkai lagi nihh.. emmm... (musykil..musykil...)