One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Hehehehe



SOLUSI isu no.10. Sold out di kedai buku dan stesen petronas berdekatan perumahan saya. Alhamdulillah saya terjumpa di satu kedai, yang saya tak sangka akan jual majalah ni. Hehe. Berbunga-bunga hati saya tau :D

Ini Ramadhan hari ke 4. Harapan saya semoga kita masih dalam mood malam pertama Ramadhan. Saya tertanya-tanya kalau rasa ghairah ini akan bertahan ke malam yang terakhir.. Harapan saya lagi supaya rasa itu menjadi semakin hangat dari hari ke hari, insyaALLAH :D

Terima kasih buat hamba-hamba Allah yang mengingatkan saya supaya tak jemu mengejar rahmat Allah di malam-malam Ramadhan..jasamu ku kenang :)


.....................................................


Ehhh.....hidung saya dah terbau-bau harum biskut raya yang fresh dari oven.. Tapak tangan kiri saya dah terasa gatal-gatal..hehe. Ini tandanya saya dah tak sabar hulur duit raya dari poket sendiri. Hihih. Giliran saya untuk memberi dah sampai rupanya..:D

6 footstep(s):

nanonano said...

tapak tgn ai gatai jugak la..
agaknye nk dpt duit raye dr cik ain kot? :p

ad3ck said...

err apsal tak penah dengar pong nama majalah ni? ni yang nak pinjam ni ehehehe.

Anonymous said...

ehem..ehem..
kak ain..
menurut kata2 org:
"slalunye adk bradik yg plg besar (tp yg lum keje le) up cket dpt duit raye...terutamanya tgh belaja kt menra gading.."
contohnye mcm ai la
kak ain phmkan..
nt jgn lupe pesan kat bakim yg emcem ek
hehehe

CAHAYA MATA said...

huhuhuuu..
dik'ain sudah semangat mahu beri duit raya yer..unbelievable tu..err.eerr..

(duit raya utk mak dan ayah pun jgn lupa yer..hihihii..)

Semoga malam2 ramadhan kita lebih terisi.. dengan semangat dan keikhlasan beribadat..insyaAllah.. :)

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

erk... duit raya...

isu paling ngeri utk dibincangkan di kala dewasa ini.

padahal itu lah isu yang menjadi keutamaan kita mase kecik lu...

huhu... kenapa laa kakak aku rajin buat anak neh.

nur'ain said...

nano - hehehe. cepat beratur. Yg tua-tua berdiri kt belakang :D

ad3ck - hehheh. pinjam sehari 2 ringgit. ok? :D

aiza - kehkeh. kata2 sape la yg budak ni dengar.

kak CM - kak macih ingatkan. hehe hehe

ajai - tkpe. bg sorang 50 sen. pstu gula2 4 bijik. :))