One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

bila.cik.ain.meng*ng

AH!

Saya dah tak peduli apa2 teori web interface yang saya belajar kat U dulu.

Saya nak buat sesuka hati saya. Sesedap mata saya menengok. hah!

Saya nak bubuh banyak-banyak animasi dan grafik.

Biar. Biarkan sakit mata orang lain.

Yang penting hati saya puas. huh!
hikhikhik......

13 footstep(s):

amcarter said...

I don't understand your blog, but I like the photograph.

nur'ain said...

hehe. its okay and thanks! ^_^

puterikurekure said...

yang, bunga tu nampak sedikit mengganggu. kurang nampak words kat tajuk la... ok?

nur'ain said...

puterikurekure,

uhuk uhuk.

nmpknya sy tk boleh buat sesuka hati sy.

hehe. tenkiu ^_^

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

alolololo...

manje nye statement...

wak, amcarter tu adik aaron carter ke?

bunge manekah yg mengganggu si kure2? saye tgk lawa je (selama neh page neh mmg lawa pon)

adakah awak telah mengedit page awak setelah menerima aduan kure2 tersebut?

peace wak, jom kita tgk citer Soleha sesama ptg neh kat tv9...

nanonano said...

humm??
ok jek..

nur'ain said...

ajai,
uhuk uhuk! (biasa tersedak lepas dipuji)
sy edit pas dikomen. hehe

soleha?? jom ^_~

nano,
hmm...so nano, kalau saya nak tempel lagi ok la kan..?? hehe yeayy!

Tyra said...

"Live.Laugh.Love." <--- cantik kat bawah setiap entry. :D

Si Kachak Yang Masih Teruna said...

Errr..
aaaa...
aaanuuuuu..

errr, ok.

nur'ain said...

tyra,
yeahhh! mmuah! hee

si kachak
hehe. err ini gugup ke gagap ^_~

faisal said...

slm ain, are you ok now? moga semuanya bertambah baik ye..*smile..

nur'ain said...

acai,
w'slm. hehe.
*smile.. *smile lagik

cikgu jawe said...

ain.. nape nih. awak ok ke?