One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

i lap u


hoh?! entry hari ni?? err..saya menyeru kepada semua, ayuhlahlah kita berkasih sayang dengan hati yang tulus dan jujur. Jangan cuba mencipta hubungan kasih sayang palsu dari hati yang tiada keIKHLASAN.

Pssst..saya suka menonton para YB bahas di parlimen. Sangat lucu dan real!


11 footstep(s):

cikgu jawe said...

setuju dgn awak! hehe.

mari kita hidup dlm dunia yg aman. penat tgk politik gila malaysia. huhu..

puterikurekure said...

i lap u too....

rasso said...

i lap u too.... :echo:

nur'ain said...

cikgu jawe,
hehe jangan kate gila cikgu....
sbb sy terhibur tau dengan gelagat mereka..
haha

puterikurekure,
mmuah3x....^_~

rasso,
hoh?! marilah sebarkan kasih sayang...lap u too..hahah

rasso said...

takde muah2 pun...

tak aci tul...

Si Kachak Yang Masih Teruna said...

Tringin mau tgk para YB bertumbuk kat parlimen, mcm kat Taiwan tu.

saudagar gaRAM.. said...

u lap me?

of coz..
eberibodi lap me..





hahahaahha...

nur'ain said...

rasso,
err..err.. ini kerna sex kita beda!
hahah ;D

siKachak,
huhu.. kite bakal lihat kot adegan tu.
hehe ^_~

masin,
hoho. eberibodi lap me too.. hahah ;p

Tyra said...

macam hari lap sedunia... hikhik...

lap ain! :X

Penoreh Getah said...

bila kau mencintai Allah.. Allah akan berikan cinta yang baik utk kamu..

ahli politk semua tu hipokrit.. di sidang parlimen bertelagah bagai nak perang.. bila jamuan makan mampu berkongsi meja dan tersenyum baik

nur'ain said...

tyra,
hehehe lap u 2!

penoreh getah,
huhu setuju..terima kasih peringatan itu. Mga cinta Allah itu dlm hati kita..