One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

saya.suka.hujan

Dua tiga hari nih KL kerap ditimpa ujan. Kadang2 tengah malam.. ade tu tengah hari buta ujan turun. Lebat jugak.. Alhamdulillah..bila cuaca sejuk, selalunya mood pun otomatik sejuk gak. Saya paling suke ujan-ujan nih...sejuk jek rasa. Orang kate anak ke-3 ni kuat ngan unsur api (kalau tak silap ler. nnt sy rujuk mak sy smula). Jadiknye, air lah yang paling seswai untuk redakan api.

Saya ni time ujan-ujan, mulalah mood jiwang2... Mula lah nak tengok citer industan..nak bercinta..layan perasaan.. **PaNggg!!!** (kasi lempang cket bagi sedar diri. huhu)



Hm. Semalam saya dapat tugas baru. Iaitu untuk menggantikan tempat tunang abang saya kat skola. Subjek: Seni, PJ (ade lagi satu. tp saya tak ingat)




err sebenarnya saya rasa gentar sikit. Tapi teruja jugak. Camner la rope student2 saya nanti. Ape pun kena tunggu esok baru leh tau.



Emak saya berkerja kat skola tu jugak Tapi bukan sebagai cikgu, tapi ket.kerani. Moga saya tak hampakan atau malukan dia. Itu yang lebih merisaukan saya sebenarnya (nampak sangat la keyakinan kureng. Tak bley! sy mesti lebih power dari bebudak tuh!)



Saya tak sabar tunggu hari esok. Moga semuanya lancar dan yang paling penting saya tak lagi duk umah menunggu orang tak masuk-masuk minang! hehheh!



Persediaan saya? Persediaan emosi kot. Emosi saya stabil. Budak degil?? saya cium! hahhahh! ini mereng



7 footstep(s):

luccadjiwa said...

oh.. mak awk keje ketua kerani kat sekolah ek.. sama laa ngan mak saya...

so'od said...

chegu ain oh chegu ain! dah mmg nak jd chegu mana bole nervous.. ;p

sy anak no. 3 gak, suka hujan gak, band hujan pn sy suka.. haha..

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

eh, mak saye cakap... anak ketiga unsur angin laa... anak kedua baru air. anak pertama angin dan anak keempat api. saye anak kelima, so saye dikira unsur tanah (acuan mak atau bapak sendiri)

heheh... luar biasa dapat cekgu yg suke mencium pelajar neh... tambah2 lam subjek pendidikan jasmani... adeh...

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

opsss, korek-syen...

anak pertama tu unsur tanah... :-|

nur'ain said...

palie,
same eh? gimi5! ^_^

so'od,
err..darah sy memang sllu gemuruh.
anak ke3 jgk eh. gimi5 gaks! ^_^

akeji,
oh.. lain versi kot. hehe ^_~

EiNS said...

la...ingatkan suka band hujan =p

nur'ain said...

eins,
band Hujan?
hmm. Jujurnya saya tak minat.
hehe