One family at home~


Daisypath Anniversary tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Foto


Foto Aidilfitri 2009. 
Diambil pada hari raya ke-lima..semua dah kenyang ketupat baru nak amik gambar. kihkih.
Semoga kebahagiaan ini dibalas dengan kesyukuran.
Satukan hati kami dengan kasih-Mu Tuhan.





Saya rindukan sekolah. Selamat b'kerja untuk semua ya.. ^_~




p/s: Saya tak ada baju raya.. Tahun ni edisi raya pakai apa yang ada. hahaha ;)



5 footstep(s):

Si Kachak Suparjo said...

Ada yang single dan available lagi x?
Yg bulih menerima saya seada-nya ini?

Muahahahah!!

cHreT!!

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

kamu memang comel, ain!

aku pun rindukan sekolah jugak, walaupun rinduku ini tidak sama konsep seperti kamu, keh keh...

nur'ain said...

parjo > hang nak yang laki ka pompuan? uhuhuh.

ajai > hehe. comel tak sesuai utk sy le jai..

CAHAYA MATA said...

err...errr...
yang mana satu dik'ain nih..? jap..nak tanya kat pakcik handsome dlm gambar tu..hehehehe..

akak rindu dik'ain.. :)

nur'ain said...

CM > miss u too ^_^